By Alina WardahDengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang. Segala puji-pujian hanya padaMu Ya Allah. Cukup Allah menjadi Penolong kami dan Allah adalah sebaik-baik pelindung. Ku panjatkan kesyukuran di atas nikmat yang tak terhingga Selawat dan Salam ke atas junjungan mulia Nabi Muhammad s.a.w.

Untaian Kasih DAN Cinta buat Ayahandaku Ismail Bin Chia’a dan bondaku Fatimah Binti Awang Draman, Nasihatmu sungguh bermakna bagiku, tidak pernah serik Mengenalkanku erti kehidupan. InsyaAllah, selagi nafasku masih berbaki, Jasa dan Pengorbanan kalian sentiasa meniti dalam doa kudusku setiap masa.

Secangkir Tanda Ingatan Dan Penghargaan Kepada Kakanda dan Juga Adinda Yang Sentiasa Memberi Suntikan Semangat Kepadaku Untuk Meneruskan Perjuangan Ini... Kakanda Rohani, Che Kamariah & Siti Nor Aziah,Kakanda Mohd Jusoh & Mohd Noor, dan Adinda Mimi Nor Asmida..Semoga Kalian di Rahmati Allah Selalu... Tidak lupa juga ahli keluargaku yang lain, terima kasih atas keprihatinan dan kasih sayang yang terpatri selama ini dan selamanya.

Warga pendidik (terutama ayahanda Ahmad Puhad Alim) Lautan ilmu ini membuatkan daku tenggelam asyik dalam mengenali Sang Pencipta RabbulA’lamin. Daku akan sematkan segala mutiara ilmu yang telah kalian curahkan buat pedoman meniti hidup ini.

Sahabat, Tawa riangmu menghiburkan hatiku, kenangan bermuhajadah selama bergelumang di lautan ilmu ini adalah antara kenangan terindah yang pernah terakam dalam bait memori hidupku, panjang umur, kita berjumpa lagi. Aku sentiasa doakan yang terbaik buat kalian.

Untuk diriku yang serba Dha’if, Jadikan AL QURAN sebagai teman sejati, ZIKRULLAH sebagai penghibur hati, SOLAT sebagai pendinding diri dan TAQWA menjadi baja dalam taman hati.
- Amin –
Labels: | edit post
0 Responses

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...